Rólunk

A cseh piacon immár nyolcadik éve működő technológiai vállalat vagyunk. Digitális technológiákkal, valamint elektronikus komponensek fejlesztésével foglalkozunk kereskedelmi vállalatok számára. Saját kirendeltségeink vannak Kínában és Hongkongban, így a gyártási minőséget közvetlenül a helyszínen tudjuk felügyelni.

Ázsiai üzleti útjainkon (Kína, Hongkong, Dél-Korea, Japán, ...) nagyon lenyűgözött minket az elektromos mobilitás és annak előnyei a városon belül és kívül is. Ezért csaknem három éve foglalkozunk ezzel az területtel. Ennek eredményeképp tavaly bevezettük a BLUETOUCH elektromos rollereket a cseh és a szlovák piacra. Célunk Csehországban meghonosítani az elektromos mobilitás legújabb trendjeit. Portfóliónk a legolcsóbb, könnyű, rendkívül egyszerű összecsukhatósággal és szétnyitással rendelkező, nagyon nagy teljesítményű elektromos rollereket tartalmaz, melyekkel akár 60 km-t is megtehet egyetlen töltéssel, és akár 50 km/órás sebességgel is száguldhat.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Rendszeresen ellenőrizzük a gyártási folyamatot közvetlenül a gyárban.

Minőségi akkumulátorokat használunk: a BT500 elektromos rollereinkhez a jó nevű LG vállalat akkumulátorait használjuk. Ezek az akkumulátorok minimum 800 töltési ciklusra tervezettek. Ezáltal ügyfeleinknek akár 48 000 megtett kilométert tudunk biztosítani egy akkumulátorral. Saját szervizközpontunk és szakképzett műszaki szakembereink vannak. A kínálatban az elektromos roller feljavításához rengeteg kiegészítőt találhat.

BT800