Munkába kell menni, nincs hova parkolni és nem akar tömegközlekedésre menni?

Lassan még a flegmatikusabbak is belátják egy év után, hogy vigyáznunk kell magunkra. Sajnos az új koronavírust a fiatalok is elkapják, és az ifjúság önmagában nem garantálja a betegség könnyű lefolyását. A fertőzöttek számának növekedésével mindenki számára világosnak kell lennie, hogy a valós esetek száma lényegesen nagyobb, és ezek az emberek még a rosszullét előtt terjesztik a betegséget. De mi van akkor, ha amúgy is dolgozni kell? Különböző lehetőségek vannak. Menjen a tömegközlekedésben szokásos módon, és próbálja minél jobban megvédeni magát. Használjon autót, kerékpárt vagy elektromos robogót. Vizsgáljuk meg közelebbről az egyes lehetőségeket.

Autóval? Ha van parkolóhely, és nem nézi a pénzügyeket, miért ne

Az első a "seben" egy önvágó autó. Ha szerencséd van, akkor nagyon jól vezetsz, az autó "otthagyva" neked a családban, vagy kettő van, van, ahol megbízhatóan parkolhatsz a munkahelyeden, nem nézed túlságosan a megoldás gazdaságosságát , akkor természetesen használja az autót. Azonban ezeknek a feltételeknek jó néhány van. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy reggel 30 perc körül közlekedjenek, és későn jöhessenek dolgozni, mert nem volt hova parkolni; másutt egyszerűen technikailag szinte egyáltalán nem lehetséges (a nagyvárosok központja, zónákkal, fizető parkolási lehetőség nélkül), valaki fél a városban közlekedni, vagy egyáltalán nincs autója. Jogos félelem van az úgynevezett "ünnepi lovasoktól" is, akik jelenleg a volán mögött ülnek, de nem nagyon tudják irányítani a gépüket. És végül viszonylag drága megoldás, bár természetesen, ha az egészségügyről van szó, nem szabad ilyen jelentéktelen kérdéssel foglalkoznunk.

Ha tömegközlekedési eszközökre van szüksége, legyen óvatos

A második lehetőség az, hogy megpróbálja a szokásos módon használni a tömegközlekedést, de a lehető legfelelősebben viselkedjen. Ez azt jelenti, hogy fátylat vagy jobb légzőkészüléket kell viselni; ne fogjon semmit, és másszon el más emberektől, az ajánlott minimális távolság két méter. Ne érjen a szájhoz, a szemhez, sterilizálja a kendőt, és óvatosan távolítsa el elölről - fertőző hulladékként kezelje (azaz ha eldobható, dobja el, ha mosható, tegye zacskóba). Szükség van több szövetből készült drapéria használatára, minden este forralásra és vasalásra, vagy eldobható szájcsövek használatára, vagy légzőkészülékkel történő védelemre. Az előnyök egyértelműek. Olyan gyorsan, kényelmesen és gazdaságosan lesz dolgában, mint megszokta; legalább addig, amíg a tömegközlekedés plusz vagy mínusz jár, még mindig ugyanaz. Manapság még a tömeget is elkerülheti, mert akinek nem muszáj, az nem megy tömegközlekedési eszközökre. És a hátrányok? Ha vesztes vagy, a tömegközlekedésben minden óvatosság ellenére elkapja a koronavírust, talán azért, mert valaki más nem lesz figyelmes. Már sok olyan ember van, akinek fogalma sincs, hol fertőződtek meg, és a tömegközlekedés továbbra is a számukra a kevés valós lehetőség egyike. A tömegközlekedés minden egyes használata után ajánlatos fertőtleníteni a kezét, pl. Egy cseh gyártó fertőtlenítőszerével.

Szép a kerékpár

Nagyon jó lehetőség a kerékpár. Kerülheti a rajta lévő vírussal való érintkezést, és ez jelenleg fontos. Ha testben és lélekben is sportoló vagy, ne habozz, és szállj be a nyeregbe. Sajnos még a kerékpár sem jelent megoldást mindenki számára, legalább fizikailag alkalmasnak kell lennie; az előny azoknak, akik korábban kerékpárral mentek dolgozni. Kell lennie otthon egy kerékpárnak, ahol a munkahelyen tárolhat és hol parkolhat, és nem szabad azt bánnia, hogy lélegzik, izzad és esetleg piszkos lesz a pedálozás során. Valószínűleg a munkahelyén akar változni.

E-robogók vezetnek

Azonban elektromos robogókat is talál a piacon. Kombinálják a kerékpár előnyeit (nem kell tömegközlekedésre járnom, nem foglalkozom annyi parkolással, olcsó, friss levegőn járok) más előnyökkel. Különösen tökéletes tárolás (nem érdekel, hogy a munkáltató biztosít-e helyet vagy állványt a kerékpároknak - az íróasztal alatt parkolok), az a tény, hogy a hajtásnak köszönhetően nem tudok megizzadni (nem fogok izzadni, és nyertem nem kell cserélnöm), végül ez egy olcsó szállítási forma, az akkumulátor jól tölthető munkaidőm alatt. Például hol lehet ilyen robogót vásárolni? A legjobb, ahol nem profitálnak a jelenlegi megnövekedett keresletből, heti 7 napot szállítanak, akciókat, ajándékokat és ingyenes szállítást kínálnak Önnek. És saját forróvonallal is rendelkeznek, és bármilyen technikai kérdést kezelhetnek.

Rövid, akár 30-40 km-es városi távolságok esetén a BTX250 e-robogó vagy az új BTXPRO a legalkalmasabb, könnyű, kompakt, gyorsan összecsukható például szekrénybe vagy íróasztal alá, kényelmesen hordozható, és nő viselheti. A BT350, BT500 és BT800 elektronikus robogókat nagyobb távolságokra tervezték, amelyek egyetlen feltöltéssel akár 60 km-t is megtesznek, és magas férfiakat is szállítanak majd, mivel teherbírásuk 120 kg. A BT500 és a 800 burkolatlan felületekre is alkalmas - nagy 10 "-es felfújható kerekekkel rendelkeznek. A BT800-as modellt az" elektromos robogók királynőjének "hívják - ez a csúcsmodell, elöl és hátul rugózva, a dombokat lovagolja. Tempomat rendelkezik, mint a többi ilyen modell, akár 50 km / h-val is képes vezetni.

BLUETOUCH BTX250